SeraSpot – Betrouwbare Lyme test op antistoffen

Sinds kort maakt laboratorium Pro Health gebruik van een nieuwe Lyme test op antilichamen d.m.v. een Microarray . Deze nieuwe Microarray Spot wordt ook wel de SeraSpot genoemd. Met behulp van deze test zijn op microniveau de diverse antistoffen tegen Borrelia detecteerbaar. De test kan volledig machinaal uitgevoerd worden, hierdoor is er minder kans op fouten. Het aflezen van de test gebeurt volledig geautomatiseerd.

De sensitiviteit en specificiteit is beter dan  blot en ELISA testtechniek. De geautomatiseerde bewerking maakt de test betrouwbaar, maar ook goedkoop.

 

Voordelen SeraSpot:

 • Betrouwbare Borrelia/Lyme antistofanalyse t.o.v. de ELISA en Blot
 • Goedkoop en betrouwbaar d.m.v. geautomatiseerde analyse
 • Snelle diagnostiek en eenvoudige Borrelia diagnostiek in ELISA formaat
 • Het materiaal kan eenvoudig worden opgestuurd naar ons postadres in Nederland of België

De SeraSpot is een bloedonderzoek. Voor een bloedonderzoek dient er toestemming te worden gegeven door een arts. Voor de toestemming dient de arts een stempel te plaatsen op het formulier. De SeraSpot test kost €70,- (excl. €15,65 medisch ordertarief).

 

Stappenplan:

 1. Vraag de prikset aan via onderstaand contactformulier indien u een behandelaar heeft, heeft u geen behandelaar bestel dan de prikset via de webshop van Ogystal.
 2. U kunt vervolgens bloed laten prikken bij een prikpoli bij u in de buurt. Of  maak een afspraak bij één van onze prikpunten.
 3. Na het verpakken van het materiaal in de medische envelop kunt u de materialen samen met het inzendformulier posten naar ons postadres in Nederland of België.

SeraSpot aanvragen?

Vul onderstaand formulier in. Wij sturen u z.s.m. een prikset toe. Voordat u laat prikken bij een prikpoli bij u in de buurt, moet u toestemming hebben van een arts. De arts dient dan een stempel te plaatsen op ons formulier. Heeft u geen arts? Neem dan contact met ons op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Naam onderzoek(verplicht)

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Land (verplicht)

  Overige opmerkingen:

  *Pro Health Medical adviseert om het onderzoek via een behandelaar te laten verlopen.

  De privacyverklaring kunt u hier vinden

  Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

  Postadres Nederland:

  Pro Health Medical

  Postbus 316

  6000 AH Weert, Nederland

  Postadres België:

  Pro Health Medical

  Postbus 41

  3640 Kinrooi, België

  Download lyme/borrelia formulier