Samenwerken met laboratorium Pro Health Medical

Pro Health Medical is al ruim 25 jaar het laboratorium voor al uw diagnostiek. Het laboratorium beschikt over onderzoeken zoals: vitaminen/mineralen bepalingen, hormoon- en schildklieronderzoeken, darmflora onderzoeken, zeer gevoelige darmparasieten PCR, voedselovergevoeligheden (ImuPro), tumoronderzoek (PanTum Detect) en nog veel meer. Kortom Pro Health Medical is uw laboratorium voor vrijwel elk laboratorium onderzoek. Benieuwd wat Pro Health Medical voor uw praktijk kan betekenen? Neem dan snel contact op via onderstaand contactformulier.

Tests aanvragen bij Pro Health Medical

Als behandelaar kunt en gemakkelijk een samenwerking met ons laboratorium aangaan. Door op de volgende knop te drukken kunt en snel in een omslag setjes voor testen bestellen. Klik nu!

Waarom Pro Health Medical?

Pro Health Medical is al meer dan 25 jaar het laboratorium voor artsen, therapeuten, gezondheidscentra en overige behandelaren. Bij Pro Health Medical bekijken wij gezondheidsproblemen niet alleen per symptoom, maar in zijn totaliteit. Integrale geneeskunde toepassen waar dit kan en werken aan preventieve diagnostiek. Bij ons staat de mens centraal!

Onze USP:

 • Al meer dan 25 jaar het laboratorium voor al uw diagnostiek
 • Uitgebreid assortiment aan onderzoeken
 • 1 centraal punt voor al uw diagnostiek
 • Internationale samenwerkingen
 • Het laboratorium voor onderzoeken op de Ziekte van Lyme en co-infecties
 • Betrouwbare test op voedselovergevoeligheden, ImuPro

Wenst u met ons samen te werken of wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straat + huisnummer*

  Postcode + woonplaats*

  Land*

  Email*

  Beroep

  Wenst u de nieuwsbrief voor behandelaars te ontvangen? U blijft dan op de hoogte van cursussen en nieuwe testmogelijkheden. *
  JaNee

  Hoe heeft u van ons gehoord?
  Social MediaCongressen / beurzenCollega'sAnders

  Over welke onderzoeken wenst u informatie te ontvangen?*

  De privacyverklaring kunt u hier vinden

  Ik heb bovenstaande privacyverklaring doorgenomen en ga hierbij akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door de website waarmee Pro Health Medical contact met mij kan opnemen. *

  *verplichte velden

  Neem contact met ons op